Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hacı Tansu'nun "Hakkari Dağları" söyleşileri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Dağların kenti Hakkari'nin dağları, doğası ve doğa sporları alanında tanıtımlarına devam eden dağcı fotoğrafçı Hacı Tansu, son çıkardığı "Hakkari Dağları ve Doğa Sporları Rotaları" kitabının imza günleri ve "Hakkari Dağları" konulu söyleşileri için değişik illerden davetler almaya devam ediyor.

        Uzun yıllardır Hakkari'de dağcılık yapan ve fotoğraf çeken dağcı fotoğrafçı Hacı Tansu; İzmir, Bodrum ve Bursa'da spor kulüpleri, fotoğraf dernekleri, doğa severler ve gurbette olan Hakkarililerle bir araya geldi. Bu buluşmada gelen davetlilere Hakkari dağları, yaşamı ve doğası tanıtıldı. Önümüzdeki günlerde Adana ve Mersin illerine davet üzerine gidecek olan Tansu, bu illerde Hakkari dağlarını, doğa sporları potansiyelini, dağcılık rotalarını dağcılarla paylaşacak. Aynı söyleşide "Hakkari Dağları" kitabı da meraklılarıyla buluşturulacak.

        (MSA-Y)

        22.11.2017 11:27:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler