Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da uyuşturucu operasyonu

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Seyitler Mahallesinde polisin devriyesi sırasında park halinde bulunan bir aracın çevresinde bulunan 2 şahıs polisi fark ederek kaçarken, yaşanan kovalamaca sırasında aracın içinde 840 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

        Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir" denildi.

        (OA-AKK-Y)

        22.11.2017 11:48:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler