Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksekova'da bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Oğuz

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, öğretmenlik mesleğine yeni atanan aday öğretmenler için değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Selehaddin Eyyübi Kültür Merkezide düzenlenen bilgilendirme toplantısına Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, şube müdürleri ve öğretmenlik mesleğine yeni atanan öğretmenler katıldı. Burada konuşan Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, öğretmenlerin gününü kutlayarak, öğretmenlik mesleğinin bütün icra edilen mesleklerin en önemlisi olduğunu belirtti. Durgun, "Öğretmenler Günü'nüzü ilk tebrik edenlerden biri olmak istedik. Bugün sizlerle bir araya gelmemizin temel amacı, karşılıklı bir aile olarak Yüksekova'daki eğitim kalitesini arttırmaya dönük bizlere yeni katılmış arkadaşlarımızla ilgili beklentilerimizi ve ilimizin eğitim kalitesini yükseğe çekmek için karşılıklı bir paylaşım toplantımızın temel çizgisi budur" dedi.

        Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak soru cevap şeklinde devam etti.

        Daha sonra Müdür Durgun başkanlığında Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda ilçe merkezi ve köy okullarında görev yapan okul müdürleriyle bir toplantı yapıldı.

        (MSA-Y)

        22.11.2017 12:05:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler