Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyüklüler İlker Ayrık'ın "Acayip tipler" adlı oyunu için uzun kuyruklar oluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri'nde birbirinden değerli ve ünlü sanatçılar, birbirinden güzel ve renkli oyunlarıyla peşi sıra sahne alırken, yarın akşam sahnelenecek olan İlker Ayrık'ın "Acayip Tipler" adlı oyunu için İlker Ayrık hayranları sabahın erken saatlerinde sıraya girdi.

        23 Kasım 2017 Perşembe günü saat 20:00'de seyircisi ile buluşacak olan "Acayip Tipler" adlı oyunu izlemek için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluştururken, saat 08.30 itibari ile verilmeye başlanan biletler kısa süre içerisinde tükendi. Vatandaşlar, İlker Ayrık'ı Bozüyük'te Tiyatro Festivali sayesinde sahnede görme fırsatı yakaladıklarını belirterek kendilerine bu fırsatı sunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

        Yoğun ilgi gören Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında 23 oyun 33 gösterim ile sanatseverlerle buluşuyor.

        (FSİ-Y)

        22.11.2017 12:34:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler