Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere diyabet eğitimi

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine, Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Ali Dinçay tarafından diyabet eğitimi verildi.

        Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitimde yaptığı konuşmada diyabetin çağın hastalığı olduğunu belirten Dr. Ali Dinçay, toplumda şeker hastalığı olarak da bilinen diyabetin sadece erişkinlerde değil çocuklarda da görüldüğünü dile getirdi.

        Dinçay, "Diyabet bir hastalık değil yaşam tarzıdır. Bunun iyi bilinmesi gerekir. Diyabette önemli olan beslenme şeklidir. Küçük yaşlarda oluşturulan düzenli beslenme alışkanlıkları ileride çıkabilecek hastalıkların azalmasına ve kontrol altında tutulmasına yardımcı olmaktadır "dedi.

        Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay ise, eğitimlerin devam edeceğine vurgu yaptı.(MB-EFE)

        22.11.2017 12:50:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler