Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklere çevre duyarlılığı tiyatrosu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Belediyesi ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı'nın (ÇEVKO) birlikte düzenlediği, müzikli çocuk tiyatrosu minik öğrenciler ile buluştu.

        Manavgat Belediyesi ve ÇEVKO'nun birlikte düzenlediği, müzikli çocuk tiyatrosu, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde minik öğrenciler ile buluştu. "Başka Manavgat Yok" adlı Atık Geri Kazanım Projesi kapsamında ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması, toplanması ve geri kazanımı konusunu işleyen müzikli tiyatro gösterisine, Manavgat genelinde eğitim ve öğretim gören 2'inci, 3'üncü ve 4'üncü sınıftaki yüzlerce minik öğrenci ve aileleri katıldı

        Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, temiz ve yaşanılabilir Manavgat'ın duyarlı nesiller ile oluşabileceğini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi olarak temiz çevre ve temiz toplum duyarlılığımızı çocuklarımızla birlikte paylaşmak istedik. Daha temiz ve daha yaşanılabilir Manavgat için çevreye ve doğaya sahip çıkma bilinciyle çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.11.2017 13:02:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler