Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakırlı esnaftan örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da esnaflık yapan bir kişi, engelli vatandaşların yaptığı el işi ürünleri satıp, hiçbir ücret almadan parasını kendilerine veriyor.

        Diyarbakır'da hediyelik eşya satan Ahmet Çeçen, engelliler için anlamlı bir kampanyaya imza attı. Aynı ürünleri kendisi yapabilecek durumda olan Çeçen, engelli vatandaşların dertlerine derman olmak için, onların cam fanus ve bardaklar üzerinde işledikleri ürünleri hiçbir karşılık almadan dükkanında satıyor. Sattığı ürünleri birer birer not eden Çeçen, ürünlerden gelen parayı hangi engelli vatandaş getirmişse eksiksiz ona teslim ediyor. Yaptığı çalışma ile engellilerin gönlünde taht kuran Çeçen, "Dükkanımda hediyelik eşya ürünleri de satıyorum. Engelli vatandaşlar kendi yaptıkları ürünleri satmak için yanıma geldi. Belli bir ücret karşılığı el emekleri ürünlerini dükkanımda satmayı önerdiler. Ben hiçbir ücret almadan ürünleri satacağımı söyledim. Hepimiz engelli adayıyız, onlara ellerimizden geldiğince yardım etmeliyiz" dedi.

        (YRT-AKK-Y)

        22.11.2017 13:15:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler