Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği, hafta sonu kent genelinde sağanak ve gök gürültülü yağışa karşı vatandaşları uyardı. 

        Valilikten yapılan açıklamada, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale il ve ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. 

        Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek ani su baskınları, sel, yıldırım çarpması, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

        - Elektrik kesintisi

        Kırıkkale kent merkezi ve bazı ilçelerde 29 Haziran’da elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Başkent Elektrik Dağıtım AŞ tarafından bazı bölgelerde 29 Haziran Pazartesi günü bakım çalışması gerçekleştirileceği belirtildi.

        Açıklamada, 29 Haziran’da 08.30-15.30 saatleri arasında kent merkezi Yenimahalle, Yenidoğan ve Kaletepe Mahallelerinde, Bahşılı ilçesi Atadönmez Mahallesi, Karakeçili ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi ile Delice ilçesi Fatih Mahallelerine 09.00-15.30 saatleri arasında kesinti uygulanacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler