Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR (AA) - Iğdır'da, 5 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cesedi, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde oyun oynamak için evinden çıkan ve 5 gün sonra bir akrabasının evinin bahçesinde cesedi gömülü halde bulunan Tosun'un yakınları fenalık geçirdi.

        Sağlık ekipleri, ayakta durmakta güçlük çeken anne Bahar ve baba Metin Tosun ile yakınlarına müdahalede bulundu. Evin bahçesinde elleri ve ayakları bağlı şekilde çıkarılan Enes Tosun'un cesedi otopsi için Tuzluca Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Erzurum Adli Kurumu'na gönderildi.

        Güllüce köyü muhtarı Tuncer Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı aydınlatan herkese teşekkür etti.

        Ankara'dan getirilen özel eğitimli köpeklerin arama çalışması için bahçeye girdiğinde, evdekilerden G.T'nin hızla evden uzaklaştığını anlatan Yaman, şunları kaydetti:

        "İncesu yolunda askeriyemiz kadını yakalıyor, şu an karakolda. Kadın verdiği ifadede, 'ben ittirdim, çocuk düştü kafası duvara çarptı. Ondan başka bir şey yapmadım' demiş ama olaya bakınca iki eli arkadan bağlı, ayakları bağlı, boğulmuş. Boynundaki dört beş tane yazmayla boğmuş. Sonra çocuğu torbaya koymuş, torbayı da alıp bahçeye gömmüşler, üzerine de toprak atmış."

        Bu arada, olayla ilgili gözaltına alınan G.T'nin, köyden yaya olarak uzaklaşmaya çalışırken bir tarlaya attığı cep telefonu, çocuklar tarafından bulunarak jandarmaya teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler