Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - 35 bin kişilik kapasiteli Türkiye'nin en büyük çadır kenti olma özelliğini taşıyan AFAD Suruç Çadır Kenti"nde yangın tatbikatı yapıldı.

        AFAD Suruç Çadır Kenti Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, eğitim alanında gerçekleştirilen yangın tatbikatında temsili olarak okul bahçesinde sıcaklıktan dolayı yangın çıktı.

        Yangın ihbarını alan çadır kent itfaiyesi, olay yerine kısa bir sürede ulaşarak, okuldaki öğrencileri alarak güvenli bir bölgeye götürdü. Ardından 4 yangın söndürme aracıyla yangını söndürdü. 

        Açıklamada görüşlerine yer verilen çadır kent müdürü Mehmet Han Özdemir​, hava sıcaklığını artmasıyla yangın tatbikatlarını sıklaştırdıklarını kaydetti.

        İtfaiye birim sorumlusu Mahmut Yavuz ise tatbikatın başarıyla sonuçlandığını dile getirerek "Olası bir yangın durumunda iki birimden oluşan itfaiye ekipleri ile 24 saat çift vardiya ile çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler