Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Isparta'da bir boya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.  

        Gönen ilçesinde kurulu Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir boya fabrikasının büro kısmında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

        Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, fabrikanın tamamını sardı. Isparta ve Burdur'dan çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.

        Gönen Kaymakamı Coşkun Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının elektrik kontağından çıktığı ihtimali üzerinde durulduğunu söyledi. Öztürk, fabrikanın büyük hasar gördüğü yangında can kaybı bulunmamasının sevindirici olduğunu kaydetti. 

        Öte yandan, yangın nedeniyle bazı işçilerin gözyaşlarına hakim olamadığı ve arkadaşları tarafından sakinleştirildiği gözlendi. 

        Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler