Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Mardin’in Merkez Artuklu ilçesine tayini çıkan Borçka Kaymakamı Öztürk için veda yemeği verildi.

        Borçka Belediye Başkanlığının düzenlediği veda yemeğine, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Murgul Kaymakamı Hüseyin Çam, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Borçka Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Şen, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Borçka ve diğer ilçelerden gelen daire amirleri, siyasi parti mensupları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, muhtarlar, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kaymakam Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansı Artvin serbest habercisi Bayram Sarayoğlu ile TRT muhabiri Ziya Akyıldız'ın, kaymakamlığıh, kamu kurum ve kuruluşları ile yaptığı hizmetlerin haber yapılıp yayınlanmasındaki gayretlerinin kendisini memnun ettiğini belirterek, Sarayoğlu ve Akyıldız'a teşekkür belgesi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler