Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyarette bulunduğu baba ocağı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde ailesi ve vatandaşlarla bayramlaştı.

        Ramazan Bayramı nedeniyle Trabzon'a gelen Öztürk, Dernekpazarı Kaymakamlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

        Öztürk, burada yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların bayramını kutladığını belirterek, seyehat edecek olanlara kazasız, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

        Buradaki bayramlaşmanın ardından Öztürk, Günebakan Mahallesinde yaşayan ailesi ve yakınlarıyla bayramlaşmak üzere ilçe merkezinde ayrıldı.

        Kaymakamlıkta düzenlenen bayramlaşmaya, Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Belediye Başkanı Mehmet Aşık, eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler