Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Fındıklı ilçesinde yolcu otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi defnedildi.

        Karadeniz Sahil Yolu Fındıklı kavşağında, Rize'den Artvin'e giden Sait Sercan Selvi yönetimindeki 08 AZ 622 plakalı yolcu otobüsü ile A.K'nin kullandığı 34 DP 3895 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada ölen Fehmiye Sürücü (68) için Rize Merkez Orta Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

        Törene, emekli öğretmen olan Sürücü'nün ailesi, yakınları ve meslektaşlarının yanı sıra CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı ve vatandaşlar katıldı.

        Sürücü'nün cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Taşlıdere Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

        Evli ve 3 çocuk annesi olan Sürücü'nün, yaklaşık iki ay önce vefat eden eniştesinin mevlidi için Ankara'dan Artvin'in Ardanuç ilçesine gittiği öğrenildi.

        Kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Bekir Gülü (55) için Ardanuç ilçesine bağlı Geçitli köyündeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni yapıldı.

        Törene, Gülü'nün aynı kazada hafif yaralanan ve tedavisi sonrası taburcu edilen eşi Nezahat Gülü ile diğer yakınları, ilçe Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve vatandaşlar katıldı.

        Gülü'nün cenazesi, cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

        Rize'den Artvin'e giden Sait Sercan Selvi yönetimindeki 08 AZ 622 plakalı yolcu otobüsü ile A.K'nin kullandığı 34 DP 3895 plakalı otomobil çarpışmış, kazada, otobüste yolcu olarak bulunan Fehmiye Sürücü olay yerinde, Bekir Gülü ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kazada yaralananlardan 34'ü, Rize'de çeşitli hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

        Yaralı bir kişinin tedavisi devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler