Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ (AA) - Maden ilçesinde iki ayrı yerlerde çıkan örtü ve bahçe yangınında yaklaşık 550 dönüm otluk alan ve bahçe yandı.

        Alınan bilgiye göre, ilk yangın ilçeye bağlı Çakırköy mevkisinde bulunan meyve bahçelerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ve Maden Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında 300 dönüm meyve bahçesi ve otluk alan zarar gördü.

        Öte yanda, Maden'e bağlı Sağrılı köyü yakınlarında henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.  Yangın rüzgarın etkisiyle alevler, meyve bahçelerine yayıldı. 

        Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ve Maden Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 250 dönüm otluk alan ve meyve bahçesi yandı.

        İlçe Kaymakamı Davut Düzgün, yangın bölgelerine giderek incelemede bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler