Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Murgul ilçesinde 1. MTB Dağ Bisiklet Yarışı, 23 Ağustos'ta yapılacak.

        Bisiklet İl Temsilcisi Erkan Akçelik, yaptığı açıklamada, Murgul ilçesinin ilk kez böyle büyük ve kapsamlı spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirtti.

        Toplamda 250 sporcunun mücadele edeceği 25 kilometrelik zorlu bir etap hazırlandığını ifade eden Akçelik, "Organizasyon için hazırlıklar yapılıyor. 1. Murgul MTP Dağ Bisiklet yarışları, Türkiye şampiyonasının ilk ayağı olup 6 kategoride yarışılacak. 4 kilometrelik halk bisiklet yarışlarına 23 Ağustos Pazar günü saat 11.00'de start verilecek. Elit sporcular 13.00'de start alacak" dedi.

        Akçelik, etkinliğin amacının Artvin'de bisiklet sporunu geliştirmek, halkı spora yönlendirmek ve bölgede her yıl 3 organizasyon şeklinde tamamlamak olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler