Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Türkiye Orman Topraksu, Tarım ve Tarım Sanayi İşçileri Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş’ı makamında ziyaret etti.

        Polat, Kırbaş'ın makamındaki ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye geneli şubeleri ziyaret edeceklerini ve bu manada ilk ziyareti Kırıkkale’ye yaptıklarını söyledi.

        Bütün tarım camiası olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Polat, hizmetlerin daha kaliteli olması için çok çalıştıklarını kaydetti.

        Kırbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, il ve ilçe müdürlüklerinde 101 işçi personelle uyumlu ve verimli bir çalışma içerisinde olduklarını anlattı.

        Ziyarete, Türkiye Orman Topraksu, Tarım ve Tarım Sanayi İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Receb Kocapiçak, Genel Mali Sekreter İbrahim Özkeskin ve Denetleme kurulu üyesi Sezaittin Aka da katıldı.

        - Delice’de meyvecilik ve bağcılık gelişiyor

        Delice Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kazım Erdoğan, son yıllarda Delice’de meyveciliğin ve bağcılığın geliştiğini bildirdi.

        Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede yeni kurulan meyve bahçelerini gezerek üreticilere yetiştiricilik, hastalık, zararlılarla mücadele ve bakanlık desteklemeleri hakkında bilgiler verdiğini aktardı.

        Çiftçilere, verim ve kalitenin arttırılmasına yönelik alınması gereken tedbirleri anlattıklarını vurgulayan Erdoğan, personelin de bahçelere giderek üreticilere gerekli desteğin verildiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler