Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak'ı makamında ziyaret etti.

        Rektör Şahin, ziyarette yaptığı açıklamada, ilçeye meslek yüksekokulu kurulmasına yönelik daha önce başlayan çalışmaların olduğunu ancak bu çalışmalardan belirgin bir netice alınamadığını söyledi.

        Yüksekokulun kurulması için yeniden çalışmalar yapılacağını ve bu çalışmaları üniversite senato heyetine sunacaklarını aktaran Şahin, "İlçede yapılması planlanan yüksekokulu için bugün ziyaret gerçekleştirdik. Herkes kendi ödevlerini yerine getirirse bir netice alacağımızı umut ediyoruz. Çünkü yüksekokulun kurulması için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

        Başkan Atak ise ilçeye bir meslek yüksekokulunun kurulmasını çok önemsediklerini ifade ederek, altyapı ve sosyal donatıların sağlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler