Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Beykoz'da 30 nişanlı çift 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda dünya evine girecek.

        Beykoz Belediyesi açıklamasına göre, ilçede maddi imkanı yeterli olmayan ve çeyizleri belediye tarafından karşılanan 30 nişanlı çiftin nikahı 30 Ağustos'ta kıyılacak. Beykoz Korusu'nda fotoğraf çekiminin ardından aileleriyle birlikte tekne gezisiyle boğaz turuna katılacak nişanlı çiftlerin nikahını ise Belediye Meydanı'nda düzenlenecek törende Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıyacak.

        Beykoz Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet ve toplu düğün törenleri bu yıl 29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. 500 çocuğun tüm masraflarının yanı sıra pantolon, gömlek, pelerin, ayakkabı, taç ve asadan oluşan sünnet kıyafetlerinin de hediye edildiği toplu sünnet şöleninin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise 30 çift dünya evine girecek.

        Terör ve şehitlerden dolayı tüm eğlence ve konserlerin iptal edildiği belirtilen açıklamada, toplu sünnet ve toplu düğün törenlerine katılanlara kavurmalı pilav, ayran ve tatlıdan oluşan ikram yapılacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler