Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - CHP Borçka İlçe Başkanlığına Vehbi Yılmaz, seçildi

        Bir düğün salonunda yapılan 35. olağan genel kurula CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, CHP Artvin İl Başkanı Ali Yücel Kurt, CHP Borçka İlçe Başkanı Sefer Şirin ve diğer partililer katıldı.

        Milletvekili Bayraktutan, bölgede yaşanan sel felaketleri sonrasında partileri tarafından oluştukldıkları bir heyetle incelemeler yaptıklarını ve korkunç bir tablo ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

        CHP'li belediyelerden gerekli yardımlar aldıklarını ifade eden Bayraktutan, "Tüm CHP’li belediyelerimiz bizleri tek tek arıyorlar 'yardımlar gönderiyoruz' diye, göndersinler depolarımız mevcut. Bizler sadece seçimlerde değiliz, cenazesinde, düğününde, bayramında, afetinde her zaman vatandaşlarımızın yanlarındayız" dedi.

        Kamuoyu araştırmalarına göre şu anda CHP'nin oylarının yüzde 30 bandının üzerinde olduğunu söyleyen Bayraktutan, "Bizim bir tek hedefimiz var iktidar. Cumhuriyetin değerlerine sahip olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tartışmayan, al bayrağı gördüğü zaman yüreği titreyen her adamla yürüyeceğimiz yol vardır" diye konuştu.

        Başkanlığa seçilen Yılmaz ise yaptığı konuşmada,  öncelikle Hopa, Arhavi ve Borçka ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatlarını kaybeden hemşehrilerinin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

        Yılmaz, küskünlük ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak gruplara ayrılmadan ve hiç kimsenin kendini, genel merkez ve genel başkanlarından üstün görmeden  yayınlamış olan tüzük, yönetmelik, genelge ve talimatlarla belirtilen çizgide yürüyerek partilerini iktidara taşımalarının tek amaçları olduğunu kaydetti.

        Yeni yönetim kurulu ise Celal Alparslan, Hamit Atalay, Burhan Gökçelik, Yüksel Gülcihan, Kadir Güven, Şaban Kerastacı, Hüseyin Merttürk, Orhan Özçelik, Sedat Özdemir, Hülya Sönmez, Nazım Topal, Şenol Yılmaz'dan oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler