Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Çanakkale'deki trafik kazasında hayatını kaybeden Şişli Belediye Başkan Danışmanı Boysan Yakar'ın cenazesi, toprağa verildi.

        Gelibolu ilçesinde önceki gün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yakar (31) ve arkadaşı Zeliha Deniz (33) için Şişli Camisi'nde tören düzenlendi.

        Törene, Yakar ve Deniz'in aileleri ve yakınları ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çellik ve partililer katıldı.

        Yakar'ın cenazesi, namazının ardından yakınları ve iş arkadaşlarının alkışlarıyla cenaze aracına bindirilerek Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü. Cenaze burada defnedildi.

        Deniz'in cenazesi ise Yenikanarya Mezarlığında toprağa verildi. 

        Bu arada Yakar için Şişli Belediyesi önünde de kısa bir tören yapıldığı bildirildi.

        Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 5 Eylül'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, Ali Çiftçi (37),  Sadık Toker (43), Boysan Yakar (31), Zeliha Deniz (33) ve Mert Serçe (27) hayatını kaybetmiş, Kemal Tahiroğlu ise ağır yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler