Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Eldivan Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, yeni eğitim öğretim yılının 28 Eylül Pazartesi günü başlayacağını hatırlattı.

        Müdürlük olarak hazırlıkları sürdürdüklerini belirten Yazıcı, "Eğitim öğretim yılı hazırlıklarımızı tamamlamak üzere yoğun olarak çalışmaktayız. Okullarımız açılmadan her ilçemizde hazırlıkların tamamlanıp öğrencilerimizin eksiksiz ortamlarda eğitim öğretime başlamaları hususunda gerekli titizliğin gösterilmesini, okullarına yeni başlayacak öğrencilerimize okula uyum sürecinde gerekli çalışmalarının yürütülmesine özen gösterilmeli" dedi.

        Geçen yıla göre ortaöğretim yerleştirmelerinde önemli ölçüde artış sağlandığını dile getiren Yazıcı, üniversite yerleştirmelerinde de yerleşen öğrenci sayısında bir artış söz konusu olduğunu kaydetti. Yazıcı, bu başarının eğitim camiasının emeği sonucunda ortaya çıktığını, ivmeli bir şekilde devam etmesi için gerekli çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

        Yazıcı, destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili çalışmaların hassasiyetle yürütülmesi gerektiğinin altını çizerek, "Bu konuda Bakanlığımızın modüler sistemi üzerinden soru bankası kurulduğu, tüm öğrencilere yönelik deneme sınavları yapılarak geri bildirimler öğrencilere verilecek" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından 2015-2016 eğitim öğretim döneminde yapılacaklar görüşüldü. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler