Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun'da 17 belediyeye aşırı yağış, sel, su baskını ve heyelanlardan dolayı oluşan hasarların giderilmesi için yardım ödeneği aktarıldığı bildirildi.

        Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde meydana gelen aşırı yağış, sel, su baskını ve heyelanların zararlarının giderilmesi için Giresun'a 2015 yılı içerisinde 750 bin lira acil yardım ödeneği gönderildiği belirtildi.

        Açıklamada, yıl içerisinde ödenek talebinde bulunan 4'ü belde belediyesi olmak üzere toplam 17 belediyeye 750 bin liralık ödeneğin aktarıldığı kaydedildi.

        Açıklamada ayrıca, Afet ve Acil Durum Giresun Müdürlüğü'nce  Alucra, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Eynesil, Güce ve Tirebolu ilçe belediyelerine aşırı yağışlar sonucu meydana gelebilecek sel ve su baskınlarına daha hızlı müdahale edilebilmesi için motopomp ve ekipman desteğinde bulunulduğu ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler