Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat bağımsız milletvekili adayı ve eski bakanlardan Lütfullah Kayalar, "Sadece milletvekili olma peşinde değilim. Yozgatlılarla birlikte Türkiye'de seçimlerden sonra Orta Anadolu'dan siyasi tıkanmışlığın önüne geçerek yeni yapılanmayı ateşlemek istiyoruz" dedi.

        Kayalar, Aydıncık ilçesindeki esnafı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, tabandan gelen hizmet talebini geri çevirmesinin mümkün olmadığını belirtti. 

        Türkiye'de her kesimce dillendirilen yeni bir yapılanmaya katkıda bulunmak ve önderlik etmek istediğini vurgulayan Kayalar, "Sadece milletvekili olma peşinde değilim. Yozgatlılarla birlikte Türkiye'de seçimlerden sonra Orta Anadolu'dan siyasi tıkanmışlığın önüne geçerek yeni yapılanmayı ateşlemek istiyoruz" ifadesini kullandı. 

        Bakanlığı döneminde 11 bin kişinin iş sahibi olduğunu belirten Kayalar, şöyle devam etti:

        "Bundan sonra da imkanlar dahilinde Yozgat'ın sıkıntılarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz. Bu bizim asli görevimizdir. Yozgat'ın vermiş olduğu sorumluluğu birilerinin karşısında esas duruşta bekleyerek kullanmadım. Yozgat'ın kalkınması, Yozgatlının refahı ve Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda kullandım. Bundan sonra da kullanmak için önce yaradana sonra da Yozgatlıya güvenerek yola çıktım."

        Kayalar, hiçbir siyasi partiyle hasımlığı olmadığına işaret ederek, "Bizim tek düşüncemiz var o da Yozgat. Yozgat'ı Yozgatlıyı hiç bir zaman bir kenara bırakmadık, her konuda Yozgat'ın, Yozgatlının yanında olmaya gayret ettim. Bundan sonra da aynı şekilde sorunların çözümlenmesi noktasında elimizi, kolumuzu, bedenimizi taşın altına koyacağız" diye konuştu.

        Kayalar, daha sonra belde ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler