Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, "1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi yeniden tek başına iktidar yapacağız ve ülkemize, insanımıza rahat bir nefes aldıracağız" dedi. 

        Gündoğdu, seçim çalışmaları ve Kurban Bayramı dolayısıyla Ünye, Fatsa, Altınordu, Gülyalı, Kabadüz, Ulubey, Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Korgan, Kumru, Mesudiye, Gölköy, Gürgentepe, Çamaş  İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

        Gündoğdu, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte sıkıntılı günler yaşadığını belirterek, "Bu seçimlerde milletimiz hiçbir partiye tek başına hükümet kuracak gücü vermedi ama AK Parti'mizi yine açık ara farkla 1. yaptı. Milletimiz verdiği mesajla AK Parti'nin içinde bulunacağı bir koalisyonu işaret etti. Yani AK Parti'siz bir hükümet kurmak mümkün değildi. Buna rağmen muhalefet partilerinin anlamsız ve son derece tutarsız davranışları yüzünden hükümet kurulamadı" dedi. 

        Bunun neticesinde ülkenin yeniden seçime gittiğini anımsatan Gündoğdu, şöyle devam etti:

        "Biz AK Parti olarak milletimizin 7 Haziran’da verdiği mesajı saygıyla karşıladık, doğru algıladık, konuyu yetkili kurullarımızda enine boyuna tartıştık ve gereken tedbirleri aldık. Şimdi hedefimiz bu seçimlerde Allah'ın izniyle ve halkımızın desteğiyle partimizi yeniden tek başına iktidara taşıyacağız, kaos ve kargaşa bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Bu seçimlerin ülkemiz için çok çok önemli olduğunu biliyor ve bu bilinçle durmaksızın gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Onların kararlı ve fedakar davranışları bizlere daha da güç veriyor ve daha çok çalışmamız için kamçılıyor. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi yeniden tek başına iktidar yapacağız ve ülkemize, insanımıza rahat bir nefes aldıracağız."

        Gündoğdu, ülkenin ve bölgenin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını en iyi bilen partinin AK Parti ve onun tecrübeli kadroları olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti:

        "İşsizlik sadece bölgemizin değil ülkemizin en büyük sorunudur. Pastayı büyütmeden, yatırımları hızlandırmadan yani ülkemizi kalkındırmadan işsizliği önleyemeyiz. Onun için tüm gayretimiz bölgemizin ve ülkemizin hızla kalkındırılması yönündedir. İşsizliğin ortadan kalkması için istikrar mecburidir. İçme suyu ve yol sorununun çözümü bölgemizin coğrafi yapısı gereği uzun zaman almaktadır. Bu konuda  Büyükşehir Belediyemiz ve diğer yetkili kurumlarımız yaptıkları plan doğrultusunda öncelik sırasına göre çalışmalarını hızla sürdürmektedir. Yeni kurulan büyükşehir belediyeleri arasında en başarılı çalışmaların Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirildiğinden emin olabilirsiniz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler