Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Silivri'de, okula gitmek için üst geçit olmayan yolda karşıdan karşıya geçmek zorunda kalan öğrenciler için veliler yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi.

        Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarına ulaşmak için üst ya da alt geçit olmayan kara yolunu geçmek zorunda kalırken, ardından bariyerleri aşmak için de üst üste konulan kaldırım taşlarını kullanmak zorunda kalıyor.

        AA muhabirinin sorularını yanıtlayan öğrenci velilerinden Mehmet Sami, "Çocuklarımızın durumu tehlikede. Bazen bizler gelmeyebiliyoruz ve çocuklarımız kendi geliyor. Burada iki tane yol geçiyoruz, burası çok sıkıntılı büyüklerimizden bir şeyler yapmalarını istiyoruz. Herkesin can güvenliği tehlikede'' dedi.

        Velilerden Gülten Anlı ise, "Çocuğum ikinci sınıfa gidiyor. ikinci sınıf değil orta okula gitse bile buraya tek başına göndermem. Bir üst geçit istiyoruz, ne trafik ışığı ne de yaya yolu var.Bir an önce üst geçit yapılmasını istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 

        Erdal Güven de yolun tehlikeli olması nedeniyle çocuğuyla birlikte okula gitmek  zorunda kaldığını belirterek, "Yol çok tehlikeli. sabah ve öğlen sonra öğrenciler tarafından aşırı derecede bir yoğunluk oluşuyor sabahları çok trafik oluyor yetkililerden yardım istiyoruz,'' ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler