Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin'de yaşanan sel ve heyelandan etkilenen Arhavi ilçesindeki Hacılar İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere, okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

        Türkiye Kırtasiyeciler Derneğince gönderilen yardım malzemeleri, öncelikli ihtiyaç sırasına göre tespit edilen 70 öğrenciye, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Tahsin Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cavit Kerastacı ve Ajans 53 Organizasyon Sahibi Hakan Güven'in tarafından dağıtıladı.

        Belediye Başkanı Hekimoğlu, çocukların eğitim hayatında temel ihtiyaçlarından olan kırtasiye ve okul malzemeleriyle ilgili destek veren Türkiye Kırtasiyeciler Derneği'ne teşekkür ederek, "İlçemiz bu ve buna benzer yardımlara her zaman ihtiyaç duymaktadır. Bu konuda önümüzdeki günlerde başka kurum ve kuruluşlarımızın, derneklerimizin yardımlarını göreceğiz. Her kim bu taşın altına elini koyarsa Allah onlardan razı olsun. Şahsım ve Arhavi halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler