Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde kamu kurumlarını ve esnafı ziyaret etti.

        Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak'ı ziyaretinin ardından  AA muhabirine açıklama yapan Akgül, 1 Kasım seçimlerinin bu güne kadar yapılan seçimlerden daha önemli olduğunu söyledi.

        Bu seçimin ülkenin beka seçimi olduğunu ifade eden Akgül, "Bizim milletvekili olup olmamamız hiç önemli değil. Vatandaşın tercihine her zaman saygı duyduk. Ancak 7 Haziran seçimlerinde maalesef tek başına bir iktidar kuramadık. Muhalefetin ise bu süreçte gösterdiği tavrını hepiniz gördünüz. Koalisyon kurma konusunda hepsi kapılarını kapattı" dedi.

        Son üç ay içerisinde ülkenin 3-4 yıl geriye gittiğini dile getiren Akgül, "Dış güçlerin desteklediği PKK denen terör örgütü ülkeyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Devletimiz ise 30-40 yıldır yapılan mücadelenin tamamı kadar son bir ay içerisinde PKK'ya zayiat verdirdi. Elinde silahı olan tek bir PKK'lı kalmayıncaya kadar da bu mücadele devam edecek" diye konuştu.

        Akgül, Kaymakam Sinan Başak’ı ziyaret ettikten sonra esnafı dolaşarak bir süre sohbet etti. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler