Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili ve 26. dönem milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesini ziyaret etti.

        İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü, ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Köseoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara ve bazı partililerle Şalpazarı Çok Programlı Lisesi, Şalpazarı Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret etti.

        Burada muhtarla sohbet eden Köseoğlu, Şalpazarı'nın merkezi hükümet noktasında alması gereken yatırımları, katkıları aldığını ve bu noktada gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirterek, "Eğitimden sağlığa, ulaşımdan orman ve su işlerine kadar her alanda ilçemizin, ilimizin, bölgemizin kalkınması için gereken katkıyı sağlıyoruz" dedi.

        Şalpazarı'nın kendisi için her zaman özel bir yere sahip olduğunu diye getiren Köseoğlu, şunları kaydetti:

        "Şalpazarı'na yapılmasını planladığımız Meslek Yüksekokulu, öğrenci yurdu ve öğretmenevi gibi yatırımların da bizzat takipçisi olacağım. Çünkü Şalpazarı benim için, AK Parti için çok özel yeri olan bir ilçedir. Layık olduğu hizmetlerden maksimum düzeyde faydalanması için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Ülkemizin her noktasına hizmetleri götürebiliyorsak bu istikrarlı hükümetimizin, ilkeli siyasetimizin bir sonucudur. Şimdi yeniden tek başına iktidar olmak için çalışıyoruz. Şalpazarı bize unutamayacağımız bir destek verdi. Bu kez daha da güçlü bir destek alacağımıza inanıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler