Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu milletvekili adayları Onur Şahin ve Ahmet Fidan, seçim çalışmalarını Ünye'de sürdürdü.

        Partisinin ilçe teşkilatıyla Ünye'de ziyaretlerde bulunan Şahin ve Fidan, 1 Kasım seçimlerinde partilerine destek istedi. 

        Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Şahin, fındığın Ordu halkının namusu olduğunu belirterek, "Tek geçim kaynağı bu ürüne bağlıdır. Dolayısıyla insanlarımız düğünlerini, cenazelerini, eğitim ve sağlık giderlerini, zaruri ihtiyaçlarını dahi bu ürün üzerinden gidermektedir. Onun için fındıkla ilgili her ne kadar kılını kıpırdatmayan bir hükümet varsa da fındığın bütün sorunlarını çözmek de MHP iktidarının boynunun borcudur. Bu da bizim namus sözümüzdür" dedi.

        Şahin, MHP iktidarında fındık üreticisinden, fındığın işlenmesi ve ihraç edilmesine kadar emeği geçen herkesin hakkını fazlasıyla vereceklerini ifade ederek, "Fındık üreticisinden tutun sanayicimize kadar hiç kimse bu hususta mağdur edilmeyecektir. Biz bütün çalışmalarımızı ve hesaplarımızı şimdiden tamamlamış bulunmaktayız. MHP iktidarında söz veriyoruz, fındık üreticisinin de, fındığın da yüzünü güldürmek bize nasip olacak" diye konuştu. 

        Ünye'nin başta ekonomi, turizm, eğitim ve sağlık alanında yeterli payı alamadığını öne süren Şahin, şunları kaydetti:

        "Ordu'nun 20 ilçesi maalesef kalkınmada hak ettiği yerde değil. İncimiz, gerdanımız Ünye'miz de maalesef hak ettiği yerde değil. Akkuş-Ünye, Fatsa-Atbastı, Gülyalı-Mesudiye havzalarındaki kalkınmaya yönelik hamleler mutlaka bizim iktidarımızda yerini bulacaktır. En temel sorunumuz göç ve işsizlik de MHP iktidarında kesinlikle son bulacaktır. Bunu çok açık ve net söylüyorum. Ordu'nun kaderi ancak MHP iktidarıyla değişecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler