Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) -  AK Parti Giresun Milletvekili adayı Cemal Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Doğankent ilçesini ziyaret etti.

        İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Öztürk, AK Parti'nin, Türkiye'nin 13 yılına damga vurduğunu, Türkiye'nin geleceği olduğunu belirterek, "13 yılda yapılan tüm seçimlerde oyumuzu artırmamıza rağmen 7 Haziran'da yol kazası geçirdik. 1 Kasım'da bunu telafi etmek için çalışacağız" dedi.

        Hizmet aşkıyla görev yaptıklarını dile getiren Öztürk, "İnşallah Giresun'da 4'te 4 yaparız. Siyaset bir meslek değil, amme hizmetidir. Bu hizmeti layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Ülkenin istikrara ihtiyacı var. Amacımız ülkeyi 2023, daha sonra 2053 hedefine ulaştırmaktır. Bunun gerçekleşmesi için istikrar ve güçlü iktidar gerekmektedir. AK Parti güçlü ise Türkiye güçlü olacaktır. Milletvekili seçilmem halinde sizin temsilciniz olacağım, telefonlarım herkese açık olacak" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler