Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) -  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde gerçekleştirdiği Yatırım Hamlesi programlarına Güneysınır ve Çumra'da devam etti.

        Güneysınır Kültür Merkezi'nin açılışına katılan Akyürek, belediyeler olarak lider ülke Türkiye yolculuğuna katkı yapmak için çalıştıklarını söyledi.

        Ardından Çumra Şehir Konağı temel atma törenine katılan Akyürek,  Büyük Türkiye idealine ulaşmak için çalışmaların hızla sürdüğünü kaydetti.

        "Lider ülke hedefine ulaşamazsak coğrafyamızda dökülmekte olan kanlar akmaya devam eder. 100 yıl önce coğrafyamızda Osmanlı barışı vardı. Şimdi tabloyu görüyorsunuz. Her tarafta emperyalistlerin savaşı var. Bütün bunlara 'dur' diyebilecek Türkiye'den başka ülke yok" diyen Akyürek,  bütün İslam coğrafyasına, Türk dünyasına barışı hakim kılma konusunda Türkiye'nin tarihteki rolünü yeniden oynayacağını dile getirdi.

        AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli ise Türkiye'nin siyasi istikrarla büyüdüğünü, istikrar yenilenirse büyümeye devam edileceğini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler