Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çarşıbaşı ilçesini ziyaret etti.

         

        İlçeye bağlı mahalleleri de gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Köseoğlu, Çarşıbaşı'nın hem yerel hem de genel seçimlerde AK Parti'ye çok büyük destek verdiğini belirterek, "Ben bu desteklerinizden dolayı, bu verdiğiniz güç ve kuvvetten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti'ye seçmenin teveccühü çok büyük. Gerçekten AK Parti'nin istikrar ve güven ortamının Türkiye için çok önemli olduğunun halkımız da bilincinde" dedi.

        Köseoğlu, Çarşıbaşı'na 7 Haziran seçimlerinden sonra en az 3-4 kez daha geldiğini ifade ederek, ilçeye sözü verilen ve devam etmekte olan projelerin de takipçisi olacağını söyledi.

        Su ürünleri merkeziyle ilgili çalışmaların sürdüğünü dile getiren Köseoğlu,şunları kaydetti:

        "Çarşıbaşı'na kazandırılması düşünülen fakülte ya da meslek yüksekokuluyla ilgili derneğimizin çalışmaları var. Biz de hükümet olarak bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. KTÜ ve YÖK nezdinde gereken hassasiyetin gösterilmesi noktasında çaba sarf edeceğiz. Çarşıbaşı'nın en önemli sorunlarından biri de Yavuz grup yolu. Muhtarlarımızın özellikle bu yol konusunda talepleri var. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz bu sorunların üstesinden gelecektir. Hava şartları elverişli gittiği sürece büyükşehir belediyemizin asfalt ve betonlama işlemleri yıl sonuna kadar devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler