Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - CHP Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca, her türlü geçici ve güvencesiz istihdam biçimlerine son vereceklerini söyledi.

        Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, Babadağ ve Acıpayam ilçelerinde vatandaşlarla buluştu, Kaleiçi Çarşısında esnafla bir araya geldi.

        Kamuda taşeron işçiliğine son vereceklerini söyleyen Karaca, "Taşeronlaşmayı sona erdirecek ve emeğin sömürüsüne son verecek parti CHP'dir. Bu kapsamdaki kamu personelini memur ve işçi kadrolarına geçireceğiz. Kamu çalışanlarının farklı statülerde istihdamından dolayı özlük haklarında yaşamış oldukları kayıpları telafi edeceğiz" dedi.

        - "Siyasetçiler tüm baskılara karşı dik durmasını bekliyorum"

        CHP Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Kazım Arslan, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya üzerinden yönelen tehdidin, siyasi nefretin ürünü olduğunu belirtti.

        Arslan, yaptığı açıklamada, siyasi destekle gazetecinin ölümle tehdit edildiğini, evinin basılmaya kalkıldığını, bu tehditvari davranışlar karşısında hep sessiz kalındığını ileri sürdü.

         

        O suskunluğun bugün ülkenin ana muhalefet liderine sosyal medya üzerinden bombalı ölüm tehdidinde bulunmaya kadar vardığını söyleyen Arslan, şunları kaydetti:

        "Bu tür tehditlere seyirci kalan siyasetçiler, demokrasinin yaşadığı tehlikenin henüz farkına varamadılar mı acaba? Biz hiçbir ayırım yapmadan her yurttaşın barış ve huzur içinde yaşayacağı, herkesin sorumluluğunu bileceği ve ona göre görevini yapan basın mensuplarının siyasetçilerin üzerinde baskı kuramayacağı ve tehdit de edemeyeceği bir Türkiye'yi hedefliyoruz. Bütün siyasetçilerin, tehdit kimden, ne şekilde gelirse gelsin, hangi görüşte olursa olsun bu tür tehditlere karşı kararlı bir duruş sergilemelerini bekliyorum."

        - "Ucuz konut projemiz hazır"

        CHP Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Melike Basmacı, ucuz konut projelerinin ve ülkeyi yönetecek deneyimli ekiplerinin hazır olduğunu bildirdi.

        Basmacı, yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimleri öncesinde iktidarın açıkladığı 25 bin konut projesi üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen seçmene verilen sözün yerine getirilmediğini belirtti

        Dar gelirliyi uygun fiyatla konut sahibi yapma fikrinin CHP'nin projesi olduğunu savunan Basmacı, "1 Kasım seçiminde dar gelirli vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisini tercih edecek. Gelin CHP'de birleşelim. Hakkımıza da, konutumuza da hep birlikte sahip çıkalım. Ucuz konut projemiz hazır, ülkeyi yönetecek deneyimli ekibimiz de hazır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler