Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, önceliklerinin her zaman için sağlık olduğunu söyledi.

        Ramazanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ni ziyaret etti.

        Denizli İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı ile görüşen Ramazanoğlu, Ankara'da yaşanan terör saldırısına değinerek, bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu.

        Önceliklerinin her zaman için sağlık olduğunu vurgulayan Ramazanoğlu, "Sağlıklı bir toplum her türlü başarıyı yakalayabilecek güçtedir. Amacımız seçim beyannamemizde de yer alan sağlıkta yapılacak yeni reform ve gelişmeler ışığında halkımızı bilinçlendirmek" diye konuştu.

        Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın'ı ziyaretinde de gençlere yatırım yapılması gerektiğine işaret ederek,  "Yetişmiş insan bulunan toplumlar hiçbir zaman sıkıntı çekmemişlerdir. Ellerinde zenginlikleri olan ama yetişmiş insan olmayan toplumların ne halde olduğunu biliyoruz" dedi.

        Doğup büyüdüğü İstiklal Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına katılan Ramazanoğlu, mahalle sakinleri ve ilkokul arkadaşları ile görüştü, geçmiş günleri yad ederek çocukluk anılarını paylaştı ve hasret giderdi.

         - "Çalışan emeklilerden kesinti kalkıyor"

        AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Çal ve Bekilli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

        AK Parti Seçim Beyannamesi'nde emeklilere yönelik müjdeleri anlatan Tin, emeklilerin yaşam standardını daha iyi bir noktaya getirme noktasında ciddi adımlar atacaklarını belirtti.

        Emeklilerin maaşlarına yılda bin 200 lira ek ödeme yapılacağını ifade eden Tin, "Yine emeklilerimizin beklentilerine yönelik en önemli konulardan biri de çalışan emeklilerimizin maaşlarından yapılan kesinti. Artık bu kesinti tamamen kaldırılıyor. Bu kesintinin kaldırılması da emeklimize gelir anlamında çok olumlu yansıyacak” şeklinde konuştu.

        - "Seçimleri maniple ediyorlar"

        AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, seçim çalışmaları dolayısıyla Çal ilçe merkezi ile Sazak, Kocaköy ve Süller mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

        Daha sonra AK Parti Çal İlçe Teşkilatında partililerle buluşan Özkan,  1 Kasım seçiminin ülke geleceğinin dönüm noktası olduğunu, halkın yine istikrardan yana olacağını vurguladı.

        Ankara'da yapılan saldırı ile seçimlerin maniple edilmeye çalışıldığını dile getiren Özkan, "İşgalcilere, emperyalistlere, Türkiye üzerinde ekonomik ve siyasi çıkar elde etmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğimizi, milletçe net bir duruşla karşı çıkacağımızı hepimiz biliyoruz. Hiçbir şüphemiz yok. Bakın bizim milletimiz basiretli, ferasetli necip bir millet. Milletimiz kalbindeki vicdanın sesiyle net olarak her bir şeyi görmüştür ve yine görecektir. Terör korkusuyla, tehditle ülkenin demokratik seçimleri maniple edilerek Türkiye milli iktidardan uzaklaştırılmak istenmektedir" ifadelerini kullandı.

        - "Genç çiftçiler göç etmek zorunda kalmayacak"

        AK Parti Denizli Milletvekili Emin Okkaya, seçim çalışmalarına Acıpayam ilçesine bağlı Kuzören ve Eskiköy mahallelerinde devam etti.

        Vatandaşların sorunlarını dinleyen Okkaya, genç çiftçilere 30 bin TL karşılıksız destek verileceğini belirterek, gençlerin iş bulmak için köylerden şehirlere göçünün önleneceğini kaydetti.

        Partisinin seçim beyannamesinde yer alan çiftlere yönelik destekleri anlatan Okkaya, "Artık yemden ve gübreden KDV'yi kaldıracağız ve daha ucuz yem ve gübre imkanı sunacağız. Bunun yanında gençlerimizin köylerden şehir merkezlerine göç ettiğini görüyoruz. Bu gençlerimizin köylerinde iş yapmaları için AK Parti olarak 30 bin lira geri ödemesiz kredi veriyoruz" dedi.

        - "Gençler üretecek, Türkiye kazanacak"

        AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, Karakurt Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek seçim beyannamesini anlattı. Gençlerin önünü açacak projelere dikkati çeken Ege, "Genç kardeşim iş kurmak istiyorsa alacağı 50 bin lira ile işini kuracak. Yetmezse 100 bin lira faizsiz kredi vereceğiz. Biz bu ülkenin gençleri üretsin istiyoruz. Lise veya üniversiteden mezun olmuş gençlere iş ve kariyer konusunda yol gösterici destekler sunacağız. Gençler üretecek, Türkiye kazanacak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler