Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Tuzlukçu ve ilçeye bağlı mahallelerde vatandaşla bir araya geldi. 

        1 Kasım seçimlerinin memleket meselesi olduğunu ve sandığa sahip çıkılması gerektiğini belirten Baloğlu, “Tuzlukçulu hemşehrilerimiz artık doğduğu yerde doyacak” dedi.

        İlçe halkından destek isteyen Baloğlu, şunları söyledi:

        "Koraşı’da bir gölet yapmayı planladık. Bununla ilgili fizibilite çalışmaları tamamlanarak, Koraşı Mahallesi Düz Mevkisi’nde yapımına karar verilmiştir. Temel sondaj ihalesi yapıldı. Bugünlerde teknik elemanlarca çalışmalara başlanacak. Gölet, entegre bir proje. Göletin arkasındaki dağlar badem ağaçlarıyla taçlandırılacak. Verilecek eğitim sonrası çilek projesi uygulanacak. Yaklaşık 2 bin dekar alanda yapılacak çilek üretimiyle, tarım işçisi olarak dışarıya giden hemşehrilerimiz kendi çilek tarlalarında üretime başlayacak. Bu yolla göçün önüne geçilecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler