Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - 1461 Trabzon Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Tonyalı, PTT 1. Lig'de hafta sonu Şanlıurfaspor'la yapacakları maçı kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi. 

        Tonyalı, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki bakım çalışması nedeniyle Rize'de oynanacak karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, son maçlarda aldıkları kötü sonuçların hiçbir mazereti olmadığını belirterek, "İyi oynadığımız maçlarda sonuca gidemememiz üzüntü verici. Bunu telafi edecek güce sahibiz" dedi.

        Son iki maçta 6 puan yitirdiklerini anımsatan Tonyalı, "Kazanmamız gereken maçları kazanamadık ama bundan sonraki süreci iyi değerlendirmeliyiz. Bu hafta oynayacağımız Şanlıurfaspor maçı bu anlamda bizim için büyük önem taşıyor. İnanıyorum ki Rize'de oynayacağımız bu karşılaşmada Rizeli hemşehrilerimizin desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacağız" şeklinde konuştu. 

        Ligde 7 haftalık bölümün geride kaldığını, daha 27 maça çıkacaklarını vurgulayan Tonyalı, "2-3 maç kazanıp rahatlayacağız. Biz hep önümüze bakıyoruz. Futbolcularımızın da bunun farkında olduğuna inanıyorum. Ben Şanlıurfaspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler