Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl merkez ile 4 ilçedeki 11 alan, geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

        Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıların sosyal ve ekonomik gelişimi olumsuz etkilediği belirtildi.

        Bu saldırılar nedeniyle vatandaşın, ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kaldığı vurgulanan açıklamada, asayişi temin etmek için her türlü tedbirin alındığı ifade edildi.

        Bingöl Merkez Ortaçanak köyü ile Hasar Yaylası, Karlıova'nın Hasanova -Hışhışak Deresi, Genç'in Sağgöze, Büyükçağ, Yeniyazı, Dikpınar, Derman ve Şekeran, Solhan'ın Yenibaşak-Doğuyeli ile Yayladere'nin Horivanik-Tahkim Deresi bölgelerinin geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirilen açıklamada, belirtilen alanlara vatandaşların can ve mal güvenliği açısından girişlerinin yasaklandığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler