Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, seçim çalışmalarına kapsamında Saraykent ilçesinde esnaf ziyaret etti.

        Akgül, esnaf ziyareti sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da Türkiye'nin önemli bir gün yaşayacağını ifade ederek, vatandaşların sandığa gitmesi istedi.

        Esnaf ve sanatkara daha çok imkan tanıyacaklarını dile getiren Akgül, ''AK Parti ile esnaf ve sanatkarımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkarımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah, 1 Kasım'dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız. Esnaf ve sanatkarın sorunlarını çok iyi biliyorum, onları inşallah mecliste çözeceğiz. Mecliste esnaf ve sanatkarımızı en iyi şekilde temsil edeceğim'' diye konuştu.

        Akgül, esnaflarla sohbet ederek kendisinden beklentileri dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler