Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekili adayı Yusuf Başer, Yerköy ve Aydıncık ilçelerinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

        Başer, Yerköy'de esnafı gezerek AK Parti'nin seçim beyannamesini anlattı. Başer, ziyaret sonrası AA muhabirine açıklamada seçmenin 1 Kasım'da istikrardan yana oy kullanacağını söyledi.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinin özellikle çiftçi, esnaf ve emekli başta olmak üzere tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başer, şunları kaydetti:

        ''Türkiye’de olduğu gibi Yozgat ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın AK Parti'ye ilgi ve destekleri gün gün giderek artıyor. Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sıkmadık el, gidilmedik kapı, kucaklaşmadık kimseyi bırakmamayı amaçlıyoruz. Seçim çalışmalarında makam ve mevki beklentisi içerisinde olmadık. Yozgat’a hizmetten başka bir gayemiz de yok. Türkiye'nin 1 Kasım'dan sonra AK Parti iktidarı ile yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecektir. AK Parti iktidarı ile tüm Türkiye'yi hizmet ağı ile donatacağız."

        Başer ve beraberindeki heyet daha sonra kamu kurum ve kuruluşları ile esnafı ziyaret etti.

        Başer, daha sonra Aydıncık ilçesine geçerek, esnafı ziyaretleri yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler