Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Erkoç, bir tesiste düzenlediği  toplantıda, yaptığı konuşmada, demokrasi çınarının köklerine en yakın dalları olduğunu belirttiği muhtarların önemini anlattı.

        Muhtarlara, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Erkoç, şunları kaydetti:

        "Kahramanmaraş il sınırı olarak Türkiye'nin en geniş büyükşehirlerinden biriyiz. Oldukça geniş bir hizmet ağımız var. İlçelerin sorunlarının tespiti açısından muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Burada kanalizasyon ve asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle sahada. Omuzlarımızdaki yükün büyük olduğunu biliyoruz. Fakat omuz omuza vererek üstesinden geleceğimize de inanıyoruz. Kahramanmaraş'a en iyi hizmetleri yapmaya gayret gösteriyoruz."

        Erkoç, toplantının ardından, ilçeye bağlı Küçükcerit Mahallesi'nde yapımına başlanan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler