Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Sizin hizmetinizde olan devletimiz ve güvenlik güçlerimiz, Türkiye'nin dönen tekerine çomak sokmaya çalışanlara fırsat vermeyecek" dedi.

        Şahin, Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde düzenlenen "Kurşunlu Sağlıklı Musluk İçme Suyu Projesi" temel atma töreninde yaptığı konuşmada, sağlıklı suyun önemine değindi.

        Kurşunlu ve 3 köyün su ihtiyacını karşılayacak projede kaynak suyunun Güldürcek Barajı'ndan geleceğini bildiren Şahin, "Şu Güldürcek Barajı ne mübarek bir barajmış. Herkesin yüzünü güldürdü" ifadesini kullandı.

        Çankırı'nın siyasi hayatında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Şahin, "Benim siyasi hayatta ilk göz ağrımdır Çankırı. 1987 yılında benim ilçem Ovacık Çankırı'ya bağlıydı. 28 yıl önce Çankırı'dan milletvekili adayı olmuştum. Çankırı'da gidemediğim çok az yer kaldı" diye konuştu.

        DSİ'nin önemli çalışmalara imza attığını anlatan Şahin, Son 13 yıl içinde Türkiye'nin önemli hizmetler aldığını söyledi.

        "Bu DSİ daha önce yok muydu? Neden hizmet etmedi. Birçok ilçe Kerbela gibiydi" diyen Şahin, DSİ'nin sadece Çankırı'da değil, Karabük'ün de Safranbolu'nun da 50 yıllık su sorununu çözmüş bir genel müdürlük olduğunu vurguladı.

        AK Parti döneminde yapılan yatırımlardan bahseden Şahin, "DSİ'den, sağlığa ve eğitimden diğer yatırımlar eğer geçmişte kıyasladığımızda bugün örnek bir yere gelmişsek, daha fazla yatırım almışsak, bütün bu hizmeti yapmışsak sizler sayesinde yaptık. Siz bize destek vermeseydiniz bunların hiçbirini yapamazdık. Taş üstüne taş konulmuşsa ve Çankırı'nın çehresi değişiyorsa sizin dualarınız sayesindedir" diye konuştu.

        Şahin, Türkiye’nin örnek bir ülke haline geldiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

        "Bugün Müslüman Türkiye, örnek bir ülke. Bu örnek ülke bazılarını kıskandırıyor. Bu nedenle Türkiye'nin dönen tekerine çomak sokmaya çalışanlar var. Sizin hizmetinizde olan devletimiz ve güvenlik güçlerimiz, Türkiye'nin dönen tekerine çomak sokmaya çalışanlara fırsat vermeyecek. Biz, Kurtuluş Savaşı'nda esir düşmemek için binlere şehit verdik. Barış içinde, bu coğrafyada kardeşçe yaşayacağız. Buna kimse mani olamayacak."

        Törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak ile vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler