Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Ayhan Demirel'in cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Aksaray'a getirildi.

        Şehit Demirel'in cenazesi, Ankara'da düzenlenen törenin ardından polis helikopteriyle memleketi Sarıyahşi ilçesine gönderildi. İlçe merkezindeki halı sahaya inen helikopterdeki Demirel'in Türk bayrağına sarılı naaşı, şehidin yakınları ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

        Cenaze helikopterden indirilirken şehidin oğlu İbrahim Demirel (15) ve bazı yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

        Şehidin naaşı daha sonra cenaze aracına alınarak, Fatih Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Şehidin babası İbrahim, annesi Mercan ve hemşire olduğu öğrenilen eşi Aysel Demirel, gözyaşlarını tutamadı.

        Şehidin cenazesi, öğle namazının ardından defnedilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler