Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman Bölge Müdürlüğü ORKÖY Şube Müdürlüğü tarafından 2015 yılı içerisinde Başmakçı'nın Yaka köyünde orman köylülerine destek verilen süt ineği projesinden dolayı köylüler yetkililere teşekkür etti.

        Yaka'da ORKÖY desteği ile kredi kullandırılarak süt ineği sahibi olan Veysel Korkmaz, Sezgin Eryılmaz ve Halil Özcan, Dinar Orman İşletme Müdürlüğüne, ORKÖY Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.

        Orman köylüsü Veysel Korkmaz, ORKÖY projesinden son derece memnun olduğunu söyledi.

        "Başmakçı'ya bağlı Yaka'da uzun bir süredir besihanelere süt inekleri girdi" Korkmaz, "Bizler bu inekleri kendi imkanlarımızla mümkün değil alamazdık. ORKÖY'ün kredi desteği ile almış olduğumuz süt ineklerini 2 yıl ödemesiz 5 yıl içerisinde ödeyeceğiz. Artık bizimde devletimiz sayesinde süt ineklerimiz var" dedi.

        Yaka'da ORKÖY projesinden yararlanan diğer iki aile olan Eryılmaz ve Özcan aileleri de yetkililere teşekkür ederek, "Artık evimizde sütümüz, yoğurdumuz var. ORKÖY sayesinde kavuşmuş olduğumuz ineklerimize gözümüz gibi bakıyoruz. Allah devletimizden razı olsun" dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler