Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden 3'ünün Çankırılı olduğu bildirildi.

        Saldırıda Çankırı'nın Ilgaz ilçesi nüfusuna kayıtlı Hava Astsubay Mehmet Koray Pınar ve merkez Balıbağı köyü nüfusuna kayıtlı sivil memur Cumali Akman, olay yerinde yaşamını yitirmişti. Şabanözü Karakoçaş köyü nüfusuna kayıtlı sivil memur Mustafa Haliloğlu ise Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde yapılan müdahaleye rağmen dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

        Akman'ın cenazesi, Ahmet Yesevi Camisi'nde dün düzenlenen törenin ardından Sarıbaba Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

        Pınar'ın ailesinin ise Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşadığı, cenazesinin Gemlik'te bugün defnedileceği, Haliloğlu'nun ailesinin de Ankara'da yaşadığı, cenazesinin Kocatepe Camisi'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliğinde toprağa verileceği öğrenildi.

        Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısında Çankırı'nın 3 evladını kaybettiğini söyledi.

        Yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve tüm Çankırı halkına başsağlığı dileyen Özcan, kalleşçe yapılan hiçbir saldırının vatanın birlik ve bütünlüğünü bozamayacağını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler