Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars Valisi Günay Özdemir, Akyaka ilçesinde görevli öğretmenlerle değerlendirme toplantısı yaptı.

        Özdemir, ''Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi'' kapmasında Akyaka Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıyla ilçede görevli öğretmenlerle bir araya geldi.

        Toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmenliğin, heyecan ve gönüllülük isteyen bir iş ve meslek olduğunu ifade eden Özdemir, "Burada görev yapan öğretmenlerimiz 1,2 yıl içinde gidiyor ve bu durum bizi üzüyor. Türkiye’nin birçok ilinde görev yapacaksınız ama Kars’taki bu birliktelik ve uyumu birçok yerde bulamayacaksınız. İnsan mutlu olduğu yerde hizmet ederse başarılı olur. Sizden isteğimiz burada edinmiş olduğunuz bilgi ve deneyimlerinizi diğer illerde devam ettirmenizdir" dedi.

        Vali Özdemir'in, öğretmenlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu etkinliğe, Vali Özdemir'in eşi Nurcan Özdemir, Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler