Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Osman Belkaya'nın (23), Yozgat'ın Şefaatli ilçesindeki babaevinde yas var.

        İlçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Yakup ve Afet Belkaya'ya, oğullarının şehadet haberi, Kaymakam Çağlayan Aydın, İl Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından verildi.

        Acı haberin duyulmasının ardından Belkaya ailesinin komşuları ve yakınları taziye için eve gelmeye başladı. Türk bayrağı asılan evin önünde taziye çadırı kuruldu.

        Yaklaşık 1,5 yıllık polis olduğu belirtilen Osman Belkaya'nın babası Yakup Belkaya'nın, Yozgat Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaptığı, evin tek oğlu olan şehidin 3 kız kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

        Şehit polis Osman Belkaya'nın cenazesinin, yarın Şefaatli ilçesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesinin planlandığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler