Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Ardeşen Gençlik Antrenörü Hikmet Vurgun, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını, Bursa'daki Dörtlü Final organizasyonundan Rize'ye kupayla dönmek istediklerini ifade etti.

        Vurgun, Bursa Nilüfer Spor Salonu'nda yarın başlayacak Dörtlü Final öncesi yaptığı yazılı açıklamada, "Yarın ilk maçı kazanırsak pazartesi günü oynanacak final maçına kupayı kaldırmak için çıkacağız. Bursa'da yaşayan Karadenizlileri, Rizelileri, Ardeşenlileri bu önemli maça destek için bekliyoruz. Takım olarak tamamen kupaya kilitlendik. Kupayı kaldırmak ve şehrimize kupa ile dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Bayanlar Süper Lig'de normal sezonu lider tamamlayarak büyük bir başarı gösterdiklerini belirten Vurgun, şunları kaydetti:

        "Ligi lider olarak bitirmeyi hak ettik. Takımımız yüksek bir performans gösterdi. Ligi lider bitirmek, statü gereği şampiyon olmak için yeterli değil. Şampiyon olmak için play-off'larda mücadele edeceğiz. Ligi lider bitirmek eşleşme, saha ve seyirci avantajı sağlıyor ama taraftarımızın şunu bilmesini istiyorum ki daha yolun yarısını geride bıraktık. Önümüzde kalan kısım, geride bıraktığımız kısımdan çok daha zor olacak. Zorlukları taraftarımızla birlikte aşıp şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum."

        Ardeşen Gençlik, kupada Dörtlü Final'in ilk maçında yarın Muratpaşa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler