Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Dernekpazarı İlçe Teşkilatı Divan Toplantısına katıldı.

        Günnar, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "İçte ve dışta düşmanlar üzerimize çeşitli tuzaklar kurmaya çalışıyor. Hedefleri Türkiye'nin önünü kesmektir. Buna asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

        Türkiye'nin tüm engellemelere rağmen hala dünyanın ve bölgesinin en güçlü ülkesi olarak 2023 hedeflerine doğru koştuğunu ifade eden Günnar, "Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimiz zor dönemlerde her zaman yanımızda olacaktır. Dualarınız bizimle askerimizle polisimizle olsun. Elbirliği ile bu zor dönemleri geride bırakacağız ve güzel günler yakındır. Bizlere verdiğiniz destekler hizmet olarak size geri dönecektir, buna inanın" dedi.

        Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Avni Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile Dernekpazarı Belediye Başkan Vekili Ali Osman Ekşi de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler