Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sultandağı, Çay ve Şuhut ilçelerinde partisinin "Daraltılmış İlçe Danışma Meclis" toplantılarına katıldı.

        Sultandağı, Çay ve Şuhut ilçelerindeki İlçe Danışma Meclisİ toplantılarına katılan AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, ilçe başkanları ve yönetimleri tarafından karşılandı.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz hafta içerisinde partisinin grup toplantısında açıkladığı taşeron işçilerin kadroya alınacağı haberi ile ilgili olarak AK Partinin, 1 Kasım seçimleri öncesi verdiği vaatleri bir bir yerine getirildiğini kaydetti.

        ,- Dokunulmazlıklar kalkacak

        Haftalık, aylık, üç aylık, altı aylık ve bir yıllık olmak üzere seçim vaatlerinin yerine getirildiğini belirten Özkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "1 Kasım öncesi milletimize ne söz verdiysek onu yerine getiriyoruz. Sizlerin de bildiği gibi 1 Kasım sonrası hükümetin oluşmasıyla sayın Başbakanımız vaatleri yerine getirmeye başladı. Asgari ücretin bin 300 TL’ye çıkması, çalışan emeklilerimizden yüzde 10 kesintinin kaldırılması gibi birçok söz yerine getirildi. Ayrıca taşeron işçilerimizin kadroya alınması ile ilgili çalışma devam ediyor. Başbakanımız konuşmasında asil ve yardımcı hizmetlerde çalışanları kadroya alınacağını duyurdu ve bu sayı yaklaşık 720 bindir. Verdiğimiz vaatleri yerine getiriyorsak sizlerin destek ve dualarıyladır."

        Özkaya son olarak, PKK terör örgütü yok oluncaya kadar terörle mücadelenin kararlılıkla ülkede süreceğini belirterek, “Dokunulmazlıklar TBMM gündeminde görüşülerek kaldırılacak" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler